Wiechert van Tongeren

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 63 km

Wiechert van Tongeren
Aktueller Spendenstand von Wiechert
CHF 0
CHF 11,065
CHF 10,698

Ik ben Wiechert van Tongeren, getrouwd met Angelique en vader van Lian, Sterre en Jin. Samen met mijn zus Evelien, vriend Antony en vriendin Wilma ga ik door het lopen van de Muskathlon strijden tegen armoede en voor gerechtigheid. Ik zie het als een enorme uitdaging, maar zeker ook als een groot voorrecht om mij in te zetten voor kansarme kinderen in Tanzania. Wij kunnen daar een verschil maken door de donaties die wij hebben ontvangen. Maar niet alleen de donaties zijn belangrijk. Onze aanwezigheid ter plekke laat de mensen daar zien dat er aan ze gedacht wordt en dat ze niet zijn vergeten. En ook dat is zeer waardevol.

Elke 6 seconden sterft er een kind aan honger. Dit terwijl er genoeg eten in de wereld is voor iedereen. Ik besef dat hulp misschien een druppel op een gloeiende plaat is, maar toch weiger ik te geloven dat het onoplosbaar is. Compassion laat dat ook zien. Door het sponsoren van een kind verandert er structureel wat in het leven van dat kind en vaak ook voor de rest van het gezin. Ze krijgen medische zorg, voldoende te eten en onderwijs. Hierdoor kunnen ze hun talenten ontwikkelen en krijgen ze meer kans op een baan. Op deze manier kunnen ze uit de negatieve spiraal komen. Compassion geeft liefde aan kinderen en hoop in uitzichtloze situaties. 

Eénmalige donatie en sponsoring van een kindje is ook mogelijk

Jouw/uw hulp heb ik hierbij nodig. Ga met mij de uitdaging aan om de armoede in de wereld te verminderen en de toekomst van kinderen in Tanzania te vergroten! Naast het éénmalig doneren van een bedrag is het mogelijk om voor minder dan € 1,10 per dag (33,- per maand) een kind te sponsoren. Dat is nog minder dan een saucijzenbroodje of ijsje per dag en daarvoor kan je een prachtige bijdrage leveren in de strijd tegen  armoede. Laat het mij weten als je van plan bent om maandelijks een kind te sponsoren. Het zou geweldig zijn als je het leven van 1 persoon ten goede kan keren.

Ieder bedrag is van harte welkom. Via de button kun je elk willekeurig bedrag overmaken.

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Wiechert ist Muskathlon .