Richard Nieuwenhuizen

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 42 km

Richard Nieuwenhuizen
Aktueller Spendenstand von Richard
CHF 0
CHF 13,970
CHF 11,019

 

Ik ben al ruim 8 jaar betrokken bij Compassion en ik ben mee geweest met een reis naar Ecuador in 2014. Kinderen redden uit armoede en strijden tegen ongerechtigheid zit in mijn hart.
Ik ben in vuur en vlam gezet om dit van harte te ondersteunen. Zo is het verlangen om een Muskathlon (Marathon)  te lopen al vele jaren geleden geboren en gaat het gevoel niet weg, het is iets wat ik moet doen!

Ik heb als doelstelling om minimaal Eur 10.000,- op te halen voor de allerarmste. We gaan naar Tanzania, daar leven ruim 49 miljoen mensen, het land heeft een van de hoogste sterfte cijfers onder kinderen en er leven ruim 12,7 miljoen mensen onder de armoede grens van 1,10 USD per dag.

Mijn mening is, dat wij in Nederland, leven in rijkdom en luxe, terwijl er zo veel onrecht en armoede in de wereld is. Dan kunnen wij toch niet stil blijven zitten?

Een marathon lopen is een echte uitdaging en ik hoop dat ik mensen in mijn omgeving kan bemoedigen en uitdagen om aan mijn doelen en verlangen bij te dragen en een stukje armoede en ongerechtigheid de wereld uit te helpen!!

Ik weet uit eigen ervaring dat je levens kan veranderen van kinderen die geboren zijn in armoede.

Gaaf dat u mij door uw giften op welke manier dan ook wilt ondersteunen.

Sportieve groet,

Richard

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Richard ist Muskathlon .