Mariska de Meulmeester

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Mariska de Meulmeester
Aktueller Spendenstand von Mariska
CHF 0
CHF 17,249
CHF 10,983

Rennen voor gerechtigheid en vooral voor kinderen die een kans op een hoopvolle toekomst verdienen vind ik een fantastisch doel! Kinderen in armoede hebben al vanaf mijn jeugd mijn hart. Ik ben opgegroeid als zendingskind, en heb van dichtbij gezien hoe kinderen in armoede leven en lijden. Ik ben arts geworden met het idee dat ik in het buitenland een verschil zou maken in de levens van kinderen, zowel in hun lichamelijke gezondheid als in geestelijk opzicht. Gaande mijn studie bleek echter dat God een ander plan had. Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar huisarts in Nederland. Mijn man en ik hebben 3 prachtige meiden, en ervaren dat we op de plek zijn waar God ons hebben wil. Toch ervaar ik dat ik meer mag doen dan sponsoren en ondersteunen op afstand. Ik wil me inzetten om een verschil te maken! Ik wil mij fysiek en geestelijk inzetten om kinderen te voorzien van de basisbehoeften van voldoende eten, medische zorg en onderwijs.. Zodat zij nieuwe kansen krijgen en zelf ook verschil kunnen maken! Niet alleen nu, maar ook in hun toekomst. 

Samen met mijn vriendinnen Annemiek en Sietske ga ik de uitdaging aan om Nee te zeggen tegen onrechtvaardigheid en zo veel mogelijk kinderen te helpen!

Help je mee door een financiële bijdrage te doneren of door een kind te sponsoren voor €1 per dag (€33 per maand)? Hartelijk dank!

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Mariska ist Muskathlon .