Tom Zoutendijk

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 42 km

Tom Zoutendijk
Aktueller Spendenstand von Tom
CHF 0
CHF 20,160
CHF 11,026

Een aantal mensen in mijn omgeving hebben al een muskathlon gelopen. Daardoor zag ik van dichtbij wat hiervan de impact is. Hierdoor werd het zaadje geplant om misschien ook wel een muskathlon te gaan doen... 

Het moment om daadwerkelijk de keuze te maken en de uitdaging aan te gaan kwam in een kerkdienst. Ik werd geraakt door een preek met als bijbeltekst Lukas 19:11-27. Hierbij werden de 100 muntstukken uitgelegd als de boodschap van hoop voor de mensheid. Het is belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen en deze muntstukken investeren. Zet het op verschillende plekken op een slimme manier in, zodat er rendement kan komen. Via het lopen van een marathon in Tanzania wil ik graag mijn bijdrage leveren in de strijd tegen onrecht. Het lijkt mij heel gaaf om het leven van 10 kinderen positief te veranderen en hen een kans op een betere toekomst te geven.

Hierbij kan ik jullie hulp supergoed gebruiken! Je kunt via mij kinderen in Tanzania die in extreme armoede leven helpen. Het doel is om 10.000 euro op te halen. Daarnaast betaal ik prive nog 2300 euro voor de projectreis. Helpen kan op verschillende manieren: 

- Sponsoren van een kind. Voor een euro per dag. Je wordt dan gekoppeld aan een kind in extreme armoede. (telt voor €1000 op de meter)

- Hierover vertellen in je netwerk. Zo kan de kring van mensen die ik bereik steeds groter worden. Meer zichtbaarheid helpt me heel erg!

- Mij meehelpen met het organiseren van een actie waarbij jouw vaardigheden/ talenten/ kennis goed gebruikt kunnen worden. 

- Sponsoring per kilometer. De verwachting is dat ik zo'n 500km zal lopen in de voorbereiding.

- Geven van een gift op mijn profiel. De stichting heeft een ANBI status. Kan eenvoudig met IDEAL via de doneerknop.

- Gebed en steun

- Met mij meerennen of fietsen ;)

- Er hebben inmiddels al verschillende mooie acties plaats gevonden. Er staat nog een mooi evenement op de agenda:
> 29 Juni een dag op locatie het Paradijs in Barneveld. -> zie blog.

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen of ideeën! 

Houd me gerust in de gaten. Dit kan onder andere via mijn facebook pagina MuskathlonTom. Daarop post ik elke week een nieuw bericht.

Hartelijke groet! Tom

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Tom ist Muskathlon .

Stories My blog posts

De reis

Goedemiddag! Morgenochtend begint het avontuur naar Tanzania en 27 Oktober hoop ik weer terug te komen. Bij deze wil ik iedereen hartelijk bedanken die heeft meegeholpen aan dit succes!! Heel mooi…

Lese ganze Geschichte

Paradijs event 29 Juni

Hoi Allen, 29 Juni wordt er een muskathlon event georganiseerd op de prachtige locatie van zorgboerderij het Paradijs. Doel is om een mooie, gezellige dag met elkaar te hebben en geld op te halen …

Lese ganze Geschichte