Linda Ter Morshuizen

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 120 km

Linda Ter Morshuizen
Aktueller Spendenstand von Linda
CHF 0
CHF 5,458
CHF 10,997

Al op jonge leeftijd wilde ik graag kinderen in arme landen helpen. Of dit nou ging om voedsel en schoon drinkwater, medische zorg of educatie, op een dag zou ik de mensen die het hardst hulp nodig hadden helpen. Om dit in een Afrikaans land te mogen doen was een grote wens. Onder meer met “Actie schoenendoos” werden de gevoelens iets te willen doen voor hen steeds verder aangewakkerd. In Nederland leven wij onder meer met een overheid die haar inwoners in veel kan ondersteunen, maar wat nou als je in een land wordt geboren waar de middelen ontbreken? Wat als er thuis iedere dag te weinig te eten is? Hoe moet je hoop houden als je broertje of zusje ziek wordt en je ouders door gebrek aan geld en medicatie niets kunnen doen? Hoe moet je jezelf ontwikkelen om een betere toekomst op te kunnen bouwen voor jou en je kinderen zonder ontwikkelingshulp of educatie?

Met deze actie zie ik om naar de kinderen in Tanzania die leven in armoede. Met hen in mijn gedachten zal ik in oktober 2019 in Tanzania de 120 km fietsen. Mijn grote wens is dat ik en de andere atleten met uw hulp niet alleen onze financiële streven zullen halen, maar dat wij in Tanzania en ver daarbuiten hoop mogen brengen aan een ieder die dit nodig heeft. Hoop op een goede toekomst. Hoop om weer te mogen dromen over morgen. Is mijn wens ook uw wens? Sponsor een kindje voor 33 euro per maand of sponsor mij voor mijn fietstocht in Tanzania.

Help de dromen van vele kinderen uit te laten komen en breng samen met mij en de andere atleten hoop!

Dank u wel.

Linda Ter Morshuizen

“Ik had honger en jullie gaven mij te eten. Ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling en jullie namen mij op. Alles wat jullie hebben gedaan voor de minste, hebben jullie gedaan voor mij.”

Mat. 25:40

Ich werde Radfahren für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Linda ist Muskathlon .