Jeika Bredewold - van Heukelum

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 42 km

Jeika Bredewold - van Heukelum
Aktueller Spendenstand von Jeika
CHF 0
CHF 18,641
CHF 10,988

In 2016 heeft Gerben (mijn man) in Uganda de Muskathlon gelopen. De verhalen,  belevenissen, de foto's hebben mij diep geraakt. De impact van de Muskathlon op de bewoners daar, de vreugde die het brengt, maar ook daadwerkelijk zien wat Compassion doet en de persoonlijke verhalen wat het voor sponsorkinderen betekent om in een project van Compassion te zitten gaven voor mij de doorslag. Stil zitten is geen optie meer. Ik moet in beweging komen letterlijk want als matige 5 km loper ligt er een uitdaging om 42 km in de benen te krijgen, daarnaast zal ik activiteiten gaan organiseren en nieuwe sponsors zoeken voor Compassion. Ik weet dat ik het niet alleen hoef te doen!

Hoop, Toekomst Leven daar strijd Compassion voor. Kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Geweld, uitbuiting, misbruik; het is realiteit , het gebeurt..... Maar Jezus laat deze kinderen niet in de steek. Samen met Hem mogen wij als Zijn wereldwijde kerk kinderen bevrijden van extreme armoede. Met elkaar veranderen we de levens van miljoenen kinderen (https://www.compassion.nl/wat-we-doen/onze-programmas/het-gebeurt/.

 Het komende jaar staat voor mij in teken van een strijd voor gerechtigheid. Alleen red ik dit niet. Help je mee door een financiële bijdrage te doneren of door een kind te sponsoren voor €33 per maand? Hartelijk dank!

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Jeika ist Muskathlon .