Diewertje Abbes

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Diewertje Abbes
Aktueller Spendenstand von Diewertje
CHF 0
CHF 10,321
CHF 10,983

Als ik zo nadenk over mijn motivatie, is het eigenlijk simpel. Ik wil een goed leven (voor mij, mijn man en ons dochtertje) en dat gun ik een ander net zo hard, als het niet meer is! Er zijn zoveel kinderen (en hun families) die in armoede leven! Verschrikkelijke omstandigheden, die wij niet eens een week zouden vol kunnen houden. Omstandigheden waarbij de eerste levensbehoeften zoals een fatsoenlijk huis, werk, eten en drinken al moeizaam gaan. En toch zie je beelden en hoor je verhalen dat ze ook met een glimlach op hun gezicht door het leven kunnen gaan. Mijn man en ik sponsoren een kindje via Compassion (Praise, wat een mooie naam hé!). Als ik haar brieven lees en de leuke tekeningen zie die ze maakt voor ons word ik blij. Ze bedankt ons vaak dat we haar ondersteunen, voor haar bidden en aan haar denken! Hoe mooi zou het zijn dat ik/wij dit voor nog meer kinderen mogen doen?! 

Ik wil uit mijn comfortzone stappen en het mijzelf ongemakkelijk maken. Dit "tijdelijke" ongemak wat ik zal ervaren bij het lopen van de Muskathon of het verzamelen van sponsoring, is niks vergeleken met het ongemak wat de kinderen en hun families daar elke dag beleven. Het is voor mij mooi om dit te kunnen doen en de realiteit van een andere een stukje dichterbij te halen. Letterlijk dichterbij halen, omdat dit avontuur in Tanzania plaats val vinden! Zien dat er onrecht, armoede en verdeeldheid is. Maar ook zien dat het mogelijk is dat er veranderingen in kunnen komen!! 

Voor hen kunnen wij met mogelijk iets simpels hun leven veranderen. Voor hen een grote impact, zo ook voor mij! Wil jij mij en de kindjes helpen om dit mogelijk te maken?!! :)  

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Diewertje ist Muskathlon .