Sharon Ligtenberg

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Sharon Ligtenberg
Aktueller Spendenstand von Sharon
CHF 0
CHF 12,390
CHF 10,997

Hoi hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Mijn naam is Sharon Ligtenberg en ik ben 20 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het speciaal onderwijs en daarnaast ben ik aan het afstuderen voor de opleiding Social Work.

Ik ben een echt mensen mens en wanneer ik mij in kan zetten voor een ander doe ik dat graag! Er is nog zo veel onrecht en armoede in de wereld en ik heb de kans gekregen om daar iets aan te doen! Ik zat al een tijdje te denken om iets te doen in het buitenland, maar ik wist nog niet goed wat. Totdat de Muskathlon op mijn pad kwam.. toen wist ik dat dit mijn kans was/is om te strijden tegen armoede en ongerechtigheid!

Het komende jaar ga ik trainen om in de herfstvakantie van 2019 een halve marathon te gaan hardlopen in Tanzania! Daarnaast ga ik daar zien wat Compassion doet om kinderen te bevrijden uit armoede.

Om dit te kunnen doen heb ik jullie hulp nodig!! Met een sponsorbedrag van €10.000 krijgen tien kinderen weer een hoopvolle toekomst!! Jullie kunnen mij sponsoren door een bedrag te doneren via deze pagina, maar dat is niet de enige optie.. Er is ook de mogelijkheid om zelf een kind te sponsoren. Door dit te doen krijgt een kind onderwijs, medische hulp, emotionele en sociale groei en geestelijke vorming. En tegelijkertijd steun je hiermee mijn Muskathlon met €1000!

Met deze Muskathlon kan ik, samen met andere Muskathleten, het verschil maken voor de kinderen in Tanzania, hoe geweldig is dat?! Helpen jullie mee?

video=https://www.youtube.com/watch?v=kScsiVsyXnE

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Sharon ist Muskathlon .