Noah van der Linden

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 42 km

Noah van der Linden
Aktueller Spendenstand von Noah
CHF 0
CHF 12,477
CHF 11,000

Hoi!

Ik ben Noah, een avontuurlijke student met passie voor Jezus en hart voor mensen. In oktober 2019 ga ik naar Tanzania om de strijd tegen onrecht aan te gaan. Ik ben van plan de hele marathon te lopen maar kan dit niet zonder jouw hulp!

Ik ben 19 jaar oud en studeer als tweedejaars hbo-v'er aan de christelijke hogeschool Ede. Daarnaast ben ik actief betrokken in de Vrije Baptisten Gemeente Enkhuizen als lid van het muziekteam en organisator van jeugddiensten.

 

I'm in!

De reden dat ik deelneem aan de Muskathlon Tanzania 2019 is omdat ik ervaarde dat God van mij vroeg om de strijd tegen onrecht aan te gaan. En dat gebeurde op een bijzondere manier! Ik sprak met verschillende (ex)muskathleten over de reis en een vuurtje in mij werd aangewakkerd. Ik werd geraakt door de verhalen en wist dat ik mij voor Compassion mocht gaan inzetten. Maar hoe dan?

Er was een oproep op het Hearbeat jongeren weekend met de vraag of er mensen zijn die (samen met de band!) willen deelnemen aan de muskathlon in Tanzania. Ik kreeg meteen kippenvel en wist dat ik dit moest doen. En zo hoorde ik dat ik kan deelnemen aan de Muskathlon Tanzania 2019 samen met de groep van Heartbeat Nederland! :) 

 

Help mee!

Ondertussen ben ik gaan trainen en geniet hier volop van. Hardlopen was voor mij al een langere tijd een uitlaatklep en geeft me energie. Maar nu wetend dat ik het voor Zijn koninkrijk mag doen. Daarom ga ik voor de hele marathon!

Zou jij samen met mij dit avontuur aan willen gaan? Sponsor mij! Door een gift over te maken of een kindje via compassion te sponseren help jij mij dichter bij mijn doel van €10.000 te komen. 

Je kan me sponsoren via de website of door me persoonlijk te benaderen.

Thanks!

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Noah ist Muskathlon .

Stories My blog posts

10 Dezember

Promo en mijn eigen sponsorkindje!

De promotie van de Muskathlon is in volle gang!  Ruth Balm en ik zijn druk bezig met de voorbereidingen van verschillende acties. Zo hebben we samen met Matthijs Sluijs een promofilmpje gemaa…

Lese ganze Geschichte
18 Oktober

Let's do this!

Tof dat je deze pagina bezoekt!  Via deze blogs zal ik je de komende tijd op de hoogte houden van alle veranderingen en gebeurtenissen die plaats zullen vinden voor- en tijdens de Muskathlon!…

Lese ganze Geschichte