Sanne Hartog

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Sanne Hartog
Aktueller Spendenstand von Sanne
CHF 0
CHF 1,643
CHF 11,336

Hi!

In oktober 2019 reis ik af naar Tanzania om mee te doen aan de Muskathlon. Dit houdt in dat ik daar een halve marathon ga lopen om me op deze manier in te zetten voor kinderen in extreme armoede. Reden voor mij om dit te gaan doen, is omdat het me raakt dat er zoveel kinderen zijn met weinig hoop op een goede toekomst. Met deze reis steun ik de stichting Compassion. Zij werken met succesvolle sponsorprojecten waarbij ze vele kinderen helpen door zorg te dragen voor hun gezondheid, goed onderwijs, persoonlijke aandacht en geloofsontwikkeling.

De Muskathlon is voor mij een enorme uitdaging op meerdere vlakken:
Op sportief vlak, omdat ik nu ik dit schrijf maar zo’n vijf kilometer kan hardlopen en ik dus flink mag gaan trainen.
Op persoonlijk vlak, omdat ik het best spannend vind om dit te gaan doen en het voor mij ook echt een stap in geloof is.
Op financieel vlak, omdat de reis zelf wat kost en ik als doel heb om €10.000 aan sponsorgeld voor Compassion te gaan werven.

Met de financiële uitdaging zou jij mij kunnen helpen. Deze hulp kan bestaan uit het doneren van een geldbedrag of door het sponsoren van een kindje uit een Compassionproject voor €33,- per maand. Wanneer je dit laatste doet, staat dit gelijk aan een symbolisch bedrag van €1000 op de teller naar €10.000. Wil jij bijdragen aan het bereiken van het sponsorbedrag en daarmee kinderen uit armoede redden?

“Each one of us can make a difference, together we make change”

Bedankt!

Liefs, Sanne

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Sanne ist Muskathlon .