Debora Tapken

Netherlands

Muskathlon Indonesien 2020 21 km

Debora Tapken
Aktueller Spendenstand von Debora
CHF 0
CHF 10,489
CHF 10,697

 

Ik ben Debora 30 jaar, getrouwd met Jonathan en moeder van 3 prachtige kinderen.

Ik ga in 2020 een Muskathlon lopen voor de kinderen in Indonesië.Het is zondag terwijl ik dit typ, we zitten traditioneel aan onze soep en broodjes. Buiten vriest het en we zitten heerlijk binnen in onze warme huis. De kinderen genieten en voor hun is dit zo normaal. Mijn gedachten gaan uit naar de kinderen in Indonesië. Beelden die ik heb gezien waar kinderen zoeken naar etensresten tussen het vuilnis en het drinkwater is ook niet veel beter. Onze zoon is een maand geleden geholpen aan zijn keel amandelen en heeft een nabloeding en longontsteking gehad als complicatie. Een slopende tijd voor ons als ouders maar met medische zorg en antibiotica is dit goed gekomen. Weer dwaal ik af in gedachten naar Indonesië, antibiotica? Voor deze kinderen is er niet eens genoeg geld voor eten en drinken. Laat staan voor onderwijs en medische zorg. De realiteit is hard, als mijn kind daar in de uitzichtloze situatie had geleefd, dan had hij het niet overleeft. De wanhoop van deze ouders.

Ik wil strijden voor deze kinderen, iedereen heeft recht op eten/drinken, onderwijs, zorg en een dak boven hun hoofd. Mijn doel is €10.000 op te halen, hiermee worden 10 kinderen uit de armoede gered. Dit kan ik niet alleen. Wil je mij helpen klik dan op doneren om mijn financieel te helpen of je kunt een kind maandelijks steunen. Hiermee voorzie je een kind van alle bovengenoemde basisbehoeften tot ze volwassen zijn en dit telt als €1.000 op mijn teller. Ik ga zelf in 2020, 21 kilometer hardlopen (wat nog een behoorlijke uitdaging wordt met 0,0 sport verleden) in Indonesië en zal hier ook kinderen van het project ontmoeten. Wil je mij en deze kinderen helpen?

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Debora ist Muskathlon .

Stories My blog posts

Yes! het is begonnen....

Wow, wat een rollercoaster de afgelopen weken! Wat een leuke reacties heb ik gehad. Zoveel lieve mensen die mee willen denken, helpen en de eerste giften zijn gestort en wauw er is al 1 kindje gesp…

Lese ganze Geschichte