Sander Lems

Netherlands

Muskathlon Philippinen 2020 115 km

Sander Lems
Aktueller Spendenstand von Sander
CHF 0
CHF 8,444
CHF 10,676

In 2020 ga ik een halve triatlon doen in de Filipijnen. Dat is 1.9km zwemmen, 90km fietsen en 20km hardlopen. Dit in samenwerking met Compassion en de 4e Musketier, met als doel kinderen in de Filipijnen die in armoede leven een kans te geven op een betere toekomst. Deze kinderen in armoede zijn kwetsbaar en regelmatig gebukt onder zaken als kindermisbruik, kindprostitutie en kinderarbeid. Door langdurige begeleiding, voeding en scholing via lokale projecten onder de Compassion vlag hebben deze kinderen houvast en krijgen ze de juiste begeleiding om de kettingen van armoede en uitzichtloosheid te doorbreken.

Met 100 'Muskathleten' gaan we naar de Filipijnen. Ieder met als doel 10.000 euro aan sponsering, zodat we gezamenlijk minimaal 1.000 kinderen langdurig kunnen opnemen in Compassion projecten.

De reden waarom ik het op mijn hart gekregen heb dit te gaan doen:

Hoe ziet een Muskathlon eruit?

Wil jij ook dit doel ondersteunen? Je kunt financieel sponsoren via deze pagina, een andere optie is zelf een kind uit de Filipijnen te sponsoren. Het bijzondere is dat ik al deze kinderen ook ga ontmoeten, ook jouw sponsorkind in dat geval! Kijk welke kinderen in deze projecten kunnen komen via www.compassion.nl/jozua, geef bij het aanmelden dan aan dat je hiermee ook gelijk mij ondersteund dmv "Muskathlon Filipijnen 2020 Sander Lems", dat geldt bij mij als 1000 euro sponsorgeld.

Ich discipline-triathlon-action für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Sander ist Muskathlon .