Evelien Swienink-van Tongeren

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 21 km

Evelien Swienink-van Tongeren
Aktueller Spendenstand von Evelien
CHF 0
CHF 696
CHF 10,996

In 1998 was ik voor het eerst in Tanzania en deed ik mee aan de beklimming van de Kilimanjaro. Een geweldige ervaring, ondanks dat we niet voor zonsopgang op de top waren. Daarom heb ik in 2010, samen met broer Wiechert en vriendin Anneke, een nieuwe poging gewaagd en ditmaal is het gelukt. Wat een voorrecht om de zon op te zien komen op het dak van Afrika! Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor.

De beklimming van de Kilimanjaro aangaan was een doel voor mijzelf. Nu keer ik terug naar Tanzania met een ander doel. Samen met broer Wiechert, vriend Antony en vriendin Wilma willen we € 40.000 Euro aan sponsorgeld ophalen, voor kinderen die leven in extreme armoede.

Want dat is waar we voor gaan: de strijd tegen extreme armoede en voor gerechtigheid.

Elke 6 seconden sterft er een kind aan honger. Dit terwijl er genoeg eten in de wereld is voor iedereen. Door het sponsoren van een kind verandert er structureel heel veel in het leven van een kind en vaak ook voor de rest van het gezin. Ze krijgen medische zorg, voldoende te eten en onderwijs. Hierdoor kunnen ze hun talenten ontwikkelen en krijgen ze meer kans op een baan. Op deze manier kunnen ze uit de negatieve spiraal komen. Compassion geeft liefde aan kinderen en hoop in uitzichtloze situaties. 

Waarom naar Tanzania reizen? 

Het feit dat mensen de moeite nemen om te komen en een week lang met de bevolking op te trekken betekent veel meer dan alleen geld geven. Het begint een niveau dieper, bij aandacht, de gedachte dat hij of zij gezien wordt, tijd creëren en geloof in mensen. Het laat zien dat we persoonlijk betrokken zijn.          “Your sweat means more than your money”

Ga met mij de uitdaging aan om de armoede in de wereld te verminderen en de toekomst van kinderen in Tanzania te vergroten! Naast het éénmalig doneren van een bedrag is het mogelijk om voor minder dan € 1,10 per dag een kind te sponsoren. Dat is nog minder dan een saucijzenbroodje of ijsje per dag en daarvoor kan je een prachtige bijdrage leveren in de strijd tegen armoede.

Bovendien kun je persoonlijk met je eigen sponsorkind communiceren en zien hoe het met hem of haar gaat. Op deze manier ben je niet alleen een donateur maar ben je persoonlijk betrokken bij een opgroeiend kind. Het zou geweldig zijn als je het leven van 1 persoon ten goede kan keren.

Laat de teller maar gaan lopen. Dan begin ik vast met hardlopen.

 

Ieder bedrag is van harte welkom. Via de button kun je elk willekeurig bedrag overmaken.

 

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Evelien ist Muskathlon .