Marko van der Meer

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 42 km

Marko van der Meer
Aktueller Spendenstand von Marko
CHF 0
CHF 2,646
CHF 10,631

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik voor het eerst een magazine van de muskathlon. Het is mooi en ontroerend om de verhalen te lezen over de deelnemers en de kinderen die hulp nodig hebben. Wat liefde, aanwezigheid, en geld van de deelnemers voor een verandering kan brengen in het leven van deze kinderen. Tijdens het 4M Event werd ik opnieuw getriggerd. Ik kan toch ook helpen?? Het doel van de deelname is door sponsoring 10.000 euro in te zamelen. Hiermee krijgen 10 kinderen de kans om te leven zonder alleen maar te moeten overleven.

Door geld in te zamelen voor deze kinderen en hun ouders in extreme armoede, hoop ik dat de steeds terugkerende cirkel van armoede stopt. Ik ben blij en dankbaar dat ik de kans heb gekregen om te mogen helpen. Wil je ook helpen? Dat kan!

Er is een mogelijkheid tot eenmalige donatie, dit mag elk bedrag zijn. Daarnaast is er een mogelijkheid om voor iets meer dan 1 euro per dag (33 euro per maand) een kind te sponsoren. Voor meer informatie is er een button op deze pagina: ''sponsor een kind via de website". Of als je me kent; Vraag het me!

 

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Marko ist Muskathlon .

Stories My blog posts

Hardlopen, eitje.. toch?!

Hardlopen? Dat kan ik wel, een hele Marathon, even flink trainen en dan lukt het wel.. Zonder hardloop ervaring (te?) impulsief gekozen voor een hele marathon. Ik had meer dan een anderhalf j…

Lese ganze Geschichte