Annette Vos - Stuitje

Netherlands

Muskathlon Uganda 2020 106 km

Annette  Vos - Stuitje
Aktueller Spendenstand von Annette
CHF 0
CHF 5,275
CHF 10,609

Hallo lieve mensen, 

7 jaar geleden,  gaf God mij 7x dezelfde droom. Ik in een land ver weg, met mooie donkere kindertjes om me heen. Niet weten wat God van mij wou, wist ik dat God een plan met mij had/heeft.

Lichamelijk ziek, financiële nood in mijn privé leven, hielden mij tegen om op wat voor manier dan ook iets te doen voor mijn passie kinderen. Na een wonderbaarlijke genezing van God, kwam de wandel Muskathlon op mijn weg.🚶‍♀️

En toen vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Dit is wat God van mij vraagt. Dat ik mij inzet voor de kinderen die geen hoopvolle toekomst en die onrecht wordt aan gedaan. Nu ga ik 106km wandelen met longen die niet gezond zijn (COPD), om  deze kinderen een hoopvolle toekomst te geven.

Dit  kan ik uiteraard niet alleen. Daar heb ik u hulp bij nodig! Voor €33,00 per maand kunt u een kindje een prachtige toekomst geven. Net als ons sponsorkindje,  Philex.💖 Of u kunt een gift doen.

Namens alle kinderen,  dank u wel.🥰

Ich gehe zu Fuß für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Annette ist Muskathlon .

Stories My blog posts

Muskathlon de aan loop.

Toen ik besloot om mee te gaan doen aan deze Muskathlon wandel vierdaagse. Wist ik dat het zwaar zou worden, maar zo zwaar....... In 2018 hoorde ik in de wandel gangen, dat er een vierdaagse zou k…

Lese ganze Geschichte