Anton Van Deel

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 42 km

Anton Van Deel
Aktueller Spendenstand von Anton
CHF 0
CHF 11,467
CHF 10,698

Tof dat je de moeite neemt om mijn Muskathlon profiel te bezoeken! Misschien ken je het concept al helemaal of misschien heb je geen idee wat het inhoud. Ik zou zeggen: lees verder en sluit aan bij mijn reis :)

Mijn reis begon eigenlijk al begin 2019. Door een hernia had ik een jaar niet kunnen sporten en nu ik de eerste (kilo)meters weer kon hardlopen, genoot ik daar intens van! Ik voelde een dankbaarheid die ik op een of andere manier wilde doorgeven. Ik was bekend met de Muskathlon, dus al snel kwam het besluit:

ik ga voor Compassion een marathon lopen!

Dit hoop ik in oktober dit jaar (2020) in Tanzania te gaan doen. Compassion is een organisatie die zich inzet voor de allerarmste kinderen ter wereld. Kinderen die opgroeien zonder hoop, zonder perspectief, zonder stabiliteit. Dat is niet eerlijk en wij kunnen er wat aan doen! Wij hebben het geluk dat we zijn opgroeid in Nederland; dat we wel onze dromen kunnen najagen en bijna alles kunnen kopen wat we willen.

Jij en ik zijn rijk gezegend en kunnen hiermee tot een zegen voor anderen zijn. Zo kan jij kinderen in Tanzania zegenen door een eenmalige gift te geven of door een van mijn sponsoracties (volg mij op Instagram of Facebook) te steunen. Als je een blijvende impact wilt brengen, kan je ook besluiten een kindje bij Compassion te sponsoren. Voor maar €33.- per maand voorzie jij concreet in het leven van een kind in Tanzania. Bovendien staat dit voor €1000.- op mijn teller.

Help jij mij mee in de strijd tegen armoede?

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Anton ist Muskathlon .

Stories My blog posts

Veiling op Koningsdag!

Binnenkort is het Koningsdag! De traditionele vrijmarkt is een hoogtepunt waar ik echt ieder jaar naar uitkijk! Dit jaar is alles anders… maar niet getreurd! Ik wil graag digitaal mijn klee…

Lese ganze Geschichte

De één zijn brood, helpt de ander in nood!

Broodactie! Een echte win-win situatie: jij koopt een heerlijk paas of suikerbrood en steunt daarmee het werk van Compassion. Deze organisatie helpt kinderen in derde wereldlanden en strijd zo mee…

Lese ganze Geschichte