Louise en Driesje Schreurs

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 42 km

Louise en Driesje Schreurs
Aktueller Spendenstand von Louise en Driesje
CHF 0
CHF 8,096
CHF 21,352

Opeens wordt ons dagelijks leven in 2020 stil gezet. Scholen zijn gesloten, geen sociale contacten, de kerk is gesloten, werken vanuit huis, boodschappen halen met maatregels... Het is een bizarre tijd.

Alles wat voor ons 'normaal' lijkt te zijn, is niet zo vanzelfsprekend. Wij beseffen ons op dit moment nog meer hoe dankbaar wij mogen zijn voor wat wij dag op dag mogen ontvangen. 

Hoewel wij momenteel leven in een onzekere tijd vanwege het virus, komt het harde realiteit binnen. Ons maatschappij neemt maatregels om het virus te overwinnen, dus in onze achterhoofden weten wij 'dit is tijdelijk'.

De strijd wat wij momenteel strijden tegen het virus, strijden miljoenen kinderen tegen extreme armoede.

Wij waren ons bewust dat het meedoen aan de Muskathlon impact zou hebben op ons dagelijks leven. Ondanks wij pas in Oktober naar Tanzania vliegen, start onze reis al hier in Nederland. 

Wij beseffen nu al hoe dankbaar wij mogen zijn in Nederland. Dit motiveert ons extra om alles op alles te zetten, om iets te betekenen voor kinderen die leven in extreme armoede. 

Natuurlijk, zorgt onze deelname niet dat de armoede stopt. Met onze deelname kunnen wij wel de cyclus van armoede verbreken. Ons streefbedrag is om 20.000 euro sponsorgeld bij elkaar te krijgen, waardoor wij alle hulp enorm waarderen om de kinderen een beter toekomst te geven.

Naast alle hulp, donaties en liefdevolle berichten mogen wij vertrouwen op Onze God. Hij laat ons in deze tijd zien dat het belangrijk is om naar elkaar om te kijken en om een ander te helpen.

Ich gehe zu Fuß für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Louise en Driesje ist Muskathlon .