Johan Hartholt

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 42 km

Aktueller Spendenstand von Johan
CHF 0
CHF 9,717
CHF 10,676

Ik ben Johan, woon in Amersfoort, ben getrouwd met Katinka en papa van Mats. Twee jaar geleden werd ik uitgedaagd om mee te gaan doen met de Muskathlon. Nu durf en wil ik deze uitdaging écht aangaan. Het doel is duidelijk, ieder kind heeft recht op een comfortabel leven waarin ze kind kunnen zijn en waarin ze weten dat ze geliefd en ongelooflijk veel waard zijn. Daar wil én kan ik wat in betekenen. Daarom ga ik op eind oktober 2020 een marathon lopen in Tanzania. Wil jij ook iets doen? Sponsor mij! :-)

Ik wil met jullie hulp € 10.000 ophalen en daarmee het verschil maken voor kansarme kinderen. Niet alleen donaties zijn belangrijk, ook de aanwezigheid ter plekke laat de mensen daar zien dat ze waardevol zijn en dat er aan hun gedacht wordt. Motiveer mij om die marathon te lopen! 't Kost je hooguit een paar dagen je cappuccino op ’t station, maar het levert mij de motivatie en de euro's om mijn actie zinvol te maken!

Eénmalige donatie óf sponsoring van een kindje is ook mogelijk.

 

Ik besef dat (financiële) hulp misschien een kleine druppel op een gloeiende plaat is, maar toch weiger ik te geloven dat het onoplosbaar is. Door het sponsoren van een kind verandert er structureel wat in het leven van dat kind en vaak ook voor de rest van het gezin. Ze krijgen medische zorg, voldoende te eten en onderwijs. Hierdoor kunnen ze hun talenten ontwikkelen en krijgen ze meer kans op een baan. Op deze manier kunnen ze uit de negatieve spiraal komen.

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Johan ist Muskathlon .