Marco Hijink

Netherlands

Muskathlon Philippinen 2020 115 km

Marco Hijink
Aktueller Spendenstand von Marco
CHF 0
CHF 9,864
CHF 10,698

Strijden voor gerechtigheid!
Ik zat nog maar net op een triatlon-vereniging, toen een vriendin vroeg: “Moet jij niet een Muskathlon doen?” (in mijn geval een ½ triathlon =🏊‍♂1,9/🚴‍♂90/ 🏃‍♂21,1 km in tropische hitte). Mijn eerste reactie: Ik dacht het niet! Maar het idee liet me niet meer los. Toen ik een filmpje zag over kinderen in extreme armoede en ellende, wist ik wat me te doen stond.

Impact op mijn leven
Ik maakte de balans op: welke impact zou trainen voor een ½ triatlon op mijn leven hebben? Ik sprak erover met mijn vrouw en kinderen. Ze weten dat dit tot aan oktober 2020 echt ‘een ding’ is, toch willen ze me steunen. Dit is wat wij kunnen doen en waarom zouden we dat nalaten? 

Meer dan sportiviteit
Deze triatlon is niet alleen een sportieve uitdaging. Het gaat veel meer om het doel: “van betekenis zijn voor kinderen in armoede”. Kinderen die leven met de gedachte: “Je bent niets waard”. Gezamenlijk willen we tegen hen zeggen: “Jij bent bijzonder en geliefd” en “Jouw leven is niet voor niets". Verschillende lokale kerken op de Filipijnen werken samen met Compassion, zodat deze kinderen een kans krijgen op een betere toekomst.

Ga jij met mij de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen? Graag! Je kunt doneren via deze site (doneerbutton bovenaan). Namens de kinderen heel erg bedankt!

Ich discipline-triathlon-action für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Marco ist Muskathlon .