Richard van der Heide

Netherlands

Muskathlon Republic of Korea 2020 42 km

Richard van der Heide
Aktueller Spendenstand von Richard
CHF 0
CHF 12,561
CHF 10,753

In Nederland leven we in grote vrijheid; we hebben de vrijheid van denken, anders zijn en geloven. Deze vrijheid voelt voor ons als de normaalste zaak van de wereld. Maar in lang niet alle delen van de wereld is deze vrijheid aanwezig. Zo staat Noord-Korea al 18 jaar met stip op nummer 1 als het gaat om christenvervolging. Er is geen ander land waar het moeilijker is om christen te zijn.

Stichting Open Doors strijdt tegen die vervolging en voor de verspreiding van God’s Evangelie.

Ik ben Richard van der Heide en ga de uitdaging aan; €10.000,- inzamelen voor het werk van Open Doors door het lopen van een marathon. De vrijheid die ik heb wil ik gebruiken om tot steun te zijn voor onze vervolgde broeders en zusters. In 2020 reis ik naar Zuid-Korea om daar de sponsorloop te lopen.

  • De reis is ver buiten de Nederlandse grens.
  • De uitdaging (fysiek, mentaal, sponsoren zoeken, trainen) ligt ver buiten mijn grens.
  • Maar…..de gruwelijke straffen die vervolgde christenen krijgen gaat alle grenzen te buiten.
Ik wil de strijd aangaan voor gerechtigheid, helpt u / help jij mij mee?
 
Maandelijkse donatie aan Open Doors: Met een maandelijkse donatie van €7,-, €14,- of €21,-. Door een maandelijkse toezegging van €7,- gaat mijn teller met €250,- omhoog. Bij een donatie van €14,- gaat mijn teller met €500,- omhoog etc. (U kunt uw maandelijkse toezegging ieder moment stopzetten). U kunt een maandelijkse donatie doen door naar de volgende website te gaan:
Vermeld in het veld 'deelnemer' mijn naam, Richard van der Heide.
 
Eenmalige donatie: Een tweede optie is om een eenmalige donatie te doen, dat kan hierboven door op de knop 'Doneer aan Richard' te drukken. Door een aantal gegevens in te vullen is het direct mogelijk om via iDeal te betalen.
 
(de kosten van de reis voldoe ik zelf)
Alvast bedankt voor uw / jouw steun!

Ich werde laufen für OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!