Andries Nap

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 63 km

Andries Nap
Aktueller Spendenstand von Andries
CHF 0
CHF 1,981
CHF 10,753

In Oktober 2020 ga ik 63 km hardlopen op de flanken van de Kilimanjaro. Eerlijk gezegd vind ik het zelf ook spannend of het lukt om de afstand te volbrengen. Momenteel ben ik kilometers aan het maken. Naar werk (MARIN) hardlopen en minimaal 1x per week een duurloop van minstens 25km. Maar de hoogtemeters en de klimaatomstandigheden zijn lastig te trainen hier in Nederland. Zeker is dat het behoorlijk zwaar wordt.

 

Hoewel zwaar?

 

Daar in de afgelegen gebieden van Tanzania zijn ouders die hun kinderen niet genoeg te eten kunnen geven. Daar leven ouders en kinderen met groot gebrek in de fysiek basisbehoeften, de basislaag van de piramide van Maslow. Je kinderen niet te eten kunnen geven, dat lijkt mij pas pijnlijk. 

 

Dat is de reden dat ik daar ga lopen. Om de mensen daar te ontmoeten en iets te voelen van wat zij en zoveel anderen op deze aardbol nog dagelijks ervaren.

Maar zeker ga ik ook lopen om aandacht te vragen voor nog steeds bestaande problematiek van armoede. Met deze ultraloop steun ik Compassion.

 

Compassion investeert in kinderen in Tanzania en streeft daarin hun holistische welzijn na. Dit door o.a. liefde, aandacht, onderwijs en voedsel. Dit zodat zij de toekomstige leiders kunnen worden met voldoende kennis om te werken aan de problematiek in hun land.

 

Vind je ook dat ieder kind het waard is om liefde te ontvangen, om voldoende voedsel te krijgen, om de kans te krijgen naar school te gaan en om medische zorg te ontvangen?

Steun me dan alsjeblieft in deze actie!

 

Dit kan op twee manieren:

- te kiezen voor een persoonlijke relatie met een van de kinderen in Tanzania door een kindsponsor programma aan te gaan (staat voor een symbolisch bedrag van 1000 euro in deze actie)

- te kiezen voor een eenmalig geldelijke bijdrage

 

Bedankt alvast!!

 

Bedrijven die me tot nu toe sponsoren zijn:

MARITIME RESEARCH INSTITUTE NETHERLANDS (MARIN) € 1500,-

 

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Andries ist Muskathlon .