Tonny Jansen

Netherlands

Muskathlon Irak 2020 63 km

Tonny Jansen
Aktueller Spendenstand von Tonny
CHF 0
CHF 6,600
CHF 10,677

1 Korintiërs 12: 26-27


Ik ga letterlijk en figuurlijk in beweging komen door de Muskathlon te doen in het noorden van Irak. Een gebied waar vervolging, geweld en onrecht op een verschrikkelijke manier heeft plaatsgevonden en nog steeds aan de orde van de dag is. Het raakt me dat mensen verjaagd worden omdat ze geloven en anders denken dan de overheersers willen.

Het zet mij ook stil bij de nauwelijks voor te stellen situatie daar; praktisch alles afgenomen, familieleden verloren, niet kunnen uitkomen voor wat je gelooft, gevlucht omdat je huis is gemarkeerd door IS, geen idee wat de toekomst van de kinderen zal zijn.


De Muskathlon is een uitdaging op een extreme locatie waarbij ik een significante bijdrage hoop te leveren aan bestrijding van vervolging en onrecht. Ik ga 60 km lopen en hoop geld in te zamelen voor Open Doors.
Open Doors mag ik helpen om te helpen. Open Doors doet dat o.a. door regionale partners te ondersteunen met traumatraining, verstrekken van microkredieten en noodhulp pakketten.


Ik hoop een beetje het verschil te kunnen maken. Het verschil tussen hoop en vrees, tussen vrijheid en onderdrukking, tussen licht en donker, tussen gerechtigheid en onrecht. Ik wil je vragen mij hierbij te helpen en een donatie te doen.

Ich gehe zu Fuß für OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!