Tjeerd Rebel

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 120 km

Tjeerd Rebel
Aktueller Spendenstand von Tjeerd
kr 0
kr 74,676
kr 74,708

Mijn vrouw Danielle is al jaren ambassadeur van Compassion en heeft meerdere reizen gemaakt. Iedere keer als zij vol verhalen en emotie terugkwam zei ze: 'Wanneer ga jij?'

Dat moment kwam in mei 2018 onverwacht, maar wel overtuigd. Mijn zwager Emiel en ik wilden graag een nieuwe sportieve uitdaging aangaan. Toen we opperden dat we een mountainbike gingen aanschaffen, schoof Danielle een filmpje van de Muskathlon onder onze neus. Beiden waren we gelijk enthousiast!

We hebben gekozen voor Tanzania 2019; dan hebben we nog tijd genoeg om te trainen. Als gezin hebben we 5 sponsorkinderen, waarvan Danielle er al 3 heeft ontmoet. Met eigen ogen heeft ze de impact gezien van het werk van Compassion. Ik hoop de komende tijd veel mensen enthousiast te maken voor dit werk en daarmee (minimaal!) €10.000,- te verwerven.

Je kunt mij steunen met een geldbedrag, of nog beter, door een kind te sponsoren en mijn naam daarbij te vermelden; elke kindsponsoring telt voor €1000,-

Ik kijk uit naar de reis; de ontmoeting met de kinderen, met eigen ogen het werk van Compassion zien en de sportieve uitdaging aangaan. Ook heb ik van ervaringsdeskundigen begrepen dat de geestelijke impact niet gering is.

Alvast hartelijke bedankt voor jullie bijdrage.

Tjeerd

Ich werde Radfahren für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Tjeerd ist Muskathlon .