Rianne Bel

Netherlands

Muskathlon Brazil 2021 63 km

Rianne Bel
Aktueller Spendenstand von Rianne
kr 0
kr 1,996
kr 74,577

Daar gaan we weer! Tijdens mijn reis naar Tanzania (muskathlon 2019) wist ik het zeker.. Dit zou niet de laatste keer zien. Het was zo een bijzondere en indrukwekkende reis! Sindsdien breekt mijn hart nog meer voor armoede dan voorheen. Ik kan niet meer wegkijken of stil blijven zitten..

Wat ga ik NU doen? Eind Mei 2021 ga ik opnieuw in 1 dag 63km. Deze keer in Brazilie. Mijn doel is om hierbij opnieuw 10.000 euro op te halen voor Compassion. Met dit bedrag kan de circel van armoede worden doorbroken. Ik hoor je al denken, echt waar? Ja, echt waar! Via het aangeboden kindsponsorprogramma begeleiden ze individuele kinderen van extreme armoede naar zelfredzaamheid. Wil je meer weten? Lees de website of neem gerust contact op met mij.

En nu? Mijn doel is dus om 10.000 euro op te halen voor Compassion. Ik kan dit niet alleen en daarom vraag ik JOUW hulp. Wij hebben het geluk om op te groeien in een welvarend land, met schoenen aan onze voeten, eten om onze honger te stillen en scholen om te leren. Wil jij mij helpen in de strijd tegen onrecht? En red jij een kind uit armoede?

Klik op doneren om mij financieel te ondersteunen. Mijn dank is groot!

Ich gehe zu Fuß für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Rianne ist Muskathlon .