Jors van Dijk

Netherlands

Muskathlon Ruanda 2019 500 km

Jors van Dijk
Aktueller Spendenstand von Jors
kr 0
kr 93,361
kr 74,707

Ik ben Jors van Dijk, getrouwd met Annemieke en samen hebben we 3 kids.

Een druk gezinsleven is meestal orde van de dag. Maar sinds een tijdje ben ik (met mijn vrouw) bezig om te bedenken hoe we tot betekenis kunnen zijn voor anderen. Dit verlangen is afgelopen half jaar ontstaan. We werden stilgezet bij het feit dat God ons zegent om tot zegen te zijn voor anderen (het is niet alleen bedoeld voor onszelf). God geeft rijkdom, middelen en zegent ons. Hiervan mogen wij uitdelen.

Ik had nog geen concreet plan, maar was er wel mee bezig. Met dit in gedachte sprak Tiemen Westerduin in onze gemeente over 'Rechtvaardigheid'. Ook hier kwam naar voren dat we mogen uitdelen van Gods zegen. Hij had treffende voorbeelden over situaties waar kinderen in extreme armoede leven. Dit raakte mij. Hij liet ons zien dat we middels een muskathlon ook iets kunnen beteken voor deze kinderen. 

Dit was een mooie concreet plan om iets te doen. Om érgens te beginnen met het uitdelen van Gods zegen. Ik wil me in zetten voor deze kinderen, die leven in armoede. Het lijkt mij heel gaaf om kinderen van het plaatselijke compassion te ontmoeten en voor hun te strijden.

 

Deze sportieve uitdaging ga ik samen met mijn vader aan (Jan van Dijk). Ik hoop van harte dat u mij wilt helpen met de financiële uitdaging. Het is mijn doel om € 10.000,- aan sponsorgeld te werven. U kunt mij hierin op 2 manieren helpen.

- U kunt een eenmalige donatie doen;

- U kunt voor € 33, per maand een kind sponsoren, wat direct als € 1.000,- op mijn teller meetelt.

Dit laatste heeft de voorkeur omdat dit stabielere hulp voor de kinderen oplevert. Dit kan op: https://www.compassion.nl/help-ook-mee/geef/sponsor-een-kind/ (klik de optie 'via een deelnemer Muskathlon' aan op de betalingspagina, en vul mijn naam in). Voor een eenmalige donatie, zie bovenstaande knop ‘Doneer aan Jors’.

 

Tot slot: Zie ook het Compassion kindsponsorprogramma in beeld:

 

 

 

Ich werde Radfahren für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!