Jan Willem Poortvliet

Netherlands

Muskathlon Republic of Korea 2020 120 km

Jan Willem Poortvliet
Aktueller Spendenstand von Jan Willem
kr 0
kr 84,946
kr 74,550

De kerk is het lichaam van Christus. Dat geldt voor onze plaatselijke kerk, maar ook zeker voor de wereldwijde kerk. Alhoewel wij lang niet alle leden van de wereldwijde kerk kennen, zijn wij wel met elkaar verbonden. Als ik me dan realiseer dat er zoveel broers en zussen van mij moeten lijden vanwege hun geloof, doet mij dat pijn. Op veel manieren kunnen we hen helpen. Voor mij en mijn gezin is het duidelijk geworden: ik ga een Muskathlon doen met als doel om Open Doors te steunen. En waar wordt de strijd van christenvervolging heviger gevoerd dan in Noord-Korea? Daarom vind ik het bijzonder om aan de overkant van de grens van dat land fysiek aanwezig te zijn. Om op deze manier de christenen te steunen in Noord-Korea.

Dit gaat mij wel wat kosten. Straks ga ik mijn gezin 10 dagen lang achterlaten in Nederland, de fondsenwerving zal veel tijd vergen en de reis ga ik zelf uiteraard betalen. Het geloof in Jezus kost de vervolgde christenen echter hun status, familie, vrienden, baan, huis en het kan zelfs hun leven kosten. Wat het mij kost staat in geen verhouding met wat vervolgde christenen moeten ondergaan.

Wil jij mij helpen om de benodigde € 10.000 bij elkaar te brengen? Dat kan onder andere door donateur van Open Doors te worden of mij met een gift te steunen. Uiteraard ga ik ook losse acties opzetten om hiermee fondsen te werven. Blijf mij volgen en geef het door.

Ich werde Radfahren für OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!

Stories My blog posts

Profielfoto gewijzigd

Waarom wil ik laten weten dat ik mijn profielfoto heb veranderd? Op deze foto sta ik in het tenue van De Meesterknecht. En afgelopen september tijdens onze hoogtestage in Saarland heb ik het laatst…

Lese ganze Geschichte