Helga Dorman

Netherlands

Muskathlon Indonesien 2020 21 km

Helga Dorman
Aktueller Spendenstand von Helga
€ 0
€ 7,241
€ 10,000

In mei 2018 vertrok ik voor een Muskathlon naar Ethiopië. Ik denk een van de mooiste en waardevolste dingen die ik in mijn leventje heb ondernomen.  Het was tegelijkertijd heel zwaar en rauw, dat wat ik zag, dat wat ik voelde. Ik heb nog nooit denk ik zoveel gevoelens gehad als daar. We mochten lachen,  maar ook diepe pijn ervaren. De armoede die het leven eruit slaat,  ik mijn armoede of misschien wel mijn rijkdom intens gevoeld. Mijn overvloed die mijn leven tekent, maar de armoede daar die mijn leven kleurt. Ik mocht daar door mijn eigen gebrokenheid heen ervaren, hoe krachtig het is als iemand je ziet staan terwijl de rest je uitkotst. Dat je er niet bij hoort, doordat jouw armoede je buiten sluit. 

Mijn verhaal heeft nog geen einde,  mijn muskathlonavontuur is nog niet af, en armoede is nog niet de wereld uit. Dat betekent dat ik door ga en ik hoop dat jij/u mijn daarbij wil ondersteunen. 

Armoede gaat veel dieper dan het ontbreken van geld, voeding en een dak boven je hoofd. Het neemt eigenwaarde, liefde, zelfrespect, geborgenheid van je weg. Dat mag niet, het maakt mij boos en verdrietig. We zijn allemaal, mooi, gewenst en kostbaar! En daarvoor wil ik mijn schoenen aantrekken, sponsors zoeken om kinderen en gezinnen hoop te geven voor de toekomst en de wetenschap dat ze geliefd en waardevol zijn!

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Helga ist Muskathlon .