Ronald van de Geer

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 42 km

Ronald van de  Geer
Aktueller Spendenstand von Ronald
€ 0
€ 10,815
€ 10,000

Waarom ik meedoe aan de muskathlon?

Deze wens speelt al 2 jaar in mijn gedachten, om deel te nemen aan een Muskathlon, om een marathon te rennen voor armoede en onrecht! Het is mijn manier om te laten zien dat je met je talent en inzet, het leven van kansarme kinderen kunt veranderen. Dat ze voorgoed uit de armoede gered kunnen worden! In oktober 2019 hoop ik deel te nemen aan de Muskathlon in Tanzania. Ik loop voor de organisatie Compassion.

Dit is een organisatie die zich inzet voor de allerarmste van landen wereldwijd. Kinderen nemen deel aan een project waar ze onderwijs en warme maaltijden krijgen, ze krijgen een kans die ze normaal nooit zouden krijgen.

En dat het werkt weet ik, onze (sponsor) zoon Timothy uit Rwanda van inmiddels 16 jaar is daar een goed voorbeeld daarvan. Door onze sponsoring zal hiermee zijn droom om dokter te worden echt haalbaar kunnen zijn. En kan hij zelf later weer anderen mensen helpen. Door zijn deelname aan het project van Compassion hebben ook zijn moeder, broers en zussen een beter leven gekregen. Hierdoor kunnen we kansarme kinderen een hoopvolle toekomst geven!

U kunt er zelf ook voor kiezen om een kind uit de armoede te halen en via Compassion te sponsoren, dit telt mee voor €1000,-op mijn sponsorbedrag!

Helpt u mij mee om de dromen van vele andere kinderen uit te laten komen? Ik zal rennen en voor de inspanning zorgen.

Helpt u mij mee met het geld?

God’s Zegen!

Ronald vd Geer

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Ronald ist Muskathlon .