Ernst-Jan Jonkers

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 60 km

Ernst-Jan Jonkers
Aktueller Spendenstand von Ernst-Jan
€ 0
€ 8,682
€ 10,000

Nog een aantal weken en de reis naar Tanzania gaat beginnen. Na ruim anderhalf jaar voorbereiding en het houden van acties gaan we de de sportieve uitdaging aan en met eigen ogen zien wat Compassion voor mooi werk doet in Tanzania.

Want het werk dat Compassion doet voor kinderen die leven in armoede is zo ontzettend beangrijk:

Ze zetten zich in om kinderen te bevrijden uit armoede. Zij ondersteunen ruim 2 miljoen kinderen in 25 landen in Azie, Afrika, Zuid- en Midden-Amerika. Via hun  kindsponsorprogramma begeleiden ze individuele kinderen van extreme armoede naar zelfredzaamheid.

Een lokale kerk helpt hen op elk gebied van hun leven: onderwijs, lichamelijk, emotioneel, sociaal, economisch én geestelijk.

Na anderhalf jaar bezig te zijn heb ik een mooi bedrag aan sponsorgeld binnen mogen halen, hier ben ik erg dankbaar voor, maar het streefbedrag van €10.000 is nog niet binnen. Willen jullie mij helpen dit bedrag binnen te halen en overwegen om een kindje te gaan sponsoren(Dit leverd mij €1000,- op) of een gift over te maken?

 

 

Ich gehe zu Fuß für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Ernst-Jan ist Muskathlon .

Stories My blog posts

Een jaar bezig zijn met mijn Muskathlon.

Als er één week is die, tot nu, voor mij als week van de Muskathlon bekend staat  is het deze week wel. In 2016 was Arianne deze week bezig met haar Muskathlon  in Ethiopi&e…

Lese ganze Geschichte

Tot het gaatje gaan en dan Hulp krijgen.

Vandaag stond al een hele poos geblokkeerd in mijn agenda, zodat ik eens een flinke wandeltraining kon gaan maken. Vorige week had ik een mooie rondje van bijna 40 km uitgekozen en alles was in ger…

Lese ganze Geschichte