Arinda Treur

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Arinda Treur
Aktueller Spendenstand von Arinda
€ 0
€ 15,418
€ 10,000

Wat zijn we met elkaar toch vaak te weinig dankbaar voor het feit dat we hier in Nederland wonen en geboren zijn! Dat we onze kinderen hier kunnen opvoeden, dat ze elke dag eten hebben, kleren hebben, naar school kunnen en s'avonds weer schoon en geliefd in hun bedje kunnen kruipen! Wat zijn er toch zo onwijs veel kinderen die dit niet hebben, die geen eten hebben, geen toekomst.. die leven in extreme armoede!

God wil dat wij omkijken naar de mensen om ons heen, dichtbij, maar zeker ook ver weg! Wat zou ik graag aan die kindjes willen laten zien en laten weten dat ze geliefd zijn, dat er Een is die er voor hen is en altijd voor ze wil zorgen! Een die mij naar hen gestuurd heeft om deze uitdaging aan te gaan en daardoor hen een toekomst in hun eigen land te geven!

Het lopen van een halve marathon in Tanzania en het bij elkaar krijgen van de €10.000 zijn voor mij een extreme uitdaging. Maar ik vertrouw hierin op God! Samen met Hem en met steun van mijn man Jaco ga ik dit avontuur aan!

Met mijn vriendin Krista ga ik trainen, geld werven en de reis naar Tanzania maken!

Help jij ook mee het verschil te maken? Dit kan door mij te sponsoren of door een kindje uit Tanzania maandelijks te gaan ondersteunen voor 33 euro in de maand! Dan gaat er van mijn teller 1000 euro af! Samen maken we het verschil!

Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik meewerken mag en ik U van dienst kan zijn. Met eigen handen zal ik werken aan uw recht. Ik dank U Heer en doe graag wat U mij zegt.

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Arinda ist Muskathlon .