Jorieke Hiltjesdam

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Jorieke  Hiltjesdam
Aktueller Spendenstand von Jorieke
€ 0
€ 7,178
€ 10,000

Heeee hallo allemaal,

Mijn naam is Jorieke Hiltjesdam ik ben 21 jaar en kom uit Rijssen. Ik wil onrecht de wereld uit helpen en kinderen die leven in extreme armoede hoop op een beter toekomst brengen!

Van 18 t/m 26 oktober 2019 hoop ik in Tanzania te zijn. In Tanzania wordt ik blootgesteld met de werkelijkheid van extreme armoede. Tanzania is één van de top tien armste landen van de wereld en heeft ook één van de hoogste sterftecijfers onder jonge kinderen. 

Ik wil mij graag inzetten voor deze kinderen omdat ze in deze onrecht leven. Wij nederlanders zijn zo rijk vergeleken met hen. Hier mogen wij best iets van delen.

In Tanzania ga ik 21km hardlopen, deze sportieve uitdaging ga ik graag aan en hier zal ik het komende jaar voor gaan trainen dat vindt ik super tof om te doen!

Voor de muskathlon moet ik een bedrag van €10.000 ophalen. Dit is een hoop geld maar het zeker waard want hierdoor worden namelijk 10 kinderen uit armoede gered! Deze kinderen krijgen onderwijs, medische hulp, emotionele en sociale groei en geestelijke vorming.

Wil jij mij helpen om deze kinderen te bevrijden van armoede?
Dit kan door een willekeurig bedrag te doneren op deze pagina. Ook is er de mogelijkheid om een sponsorkindje te nemen. Bij een sponsorkind doneert u maandelijks een bedrag van €33,-. Door het maandelijks sponseren van een kindje ontvang ik eenmalig het bedrag van €1000,- en dit wordt bijgeschreven op mijn pagina.

Ik ga rennen voor gerechtigheid! Ik kan dit niet zonder jou hulp, wil jij mij helpen?

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Jorieke ist Muskathlon .