Elisa de Bruin

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Elisa  de Bruin
Aktueller Spendenstand von Elisa
€ 0
€ 8,733
€ 10,000

Hoi allemaal, super gaaf dat je op mijn pagina kijkt!

Allereerst zou ik mijzelf aan jullie willen voorstellen. Mijn naam is Elisa de Bruin, ik ben 21 jaar oud en kom uit Rijssen. Op dit moment ben ik laatstejaars verpleegkunde student op hogeschool Viaa in Zwolle.

Armoede en onrecht in de wereld hebben mij altijd al aangetrokken. Ik zet mij heel erg graag in voor andere mensen en wil altijd iedereen helpen. Toen de Muskathlon op mijn pad kwam wist ik bijna meteen zeker: Dit wil ik echt doen! 

Een halve marathon hardlopen in Tanzania en daarbij het leven van tien kinderen kunnen veranderen.. dit lijkt mij geweldig en een kans die ik niet aan mij voorbij kan en wil laten gaan! Het gaat een zware uitdaging worden, waar ik een jaar de tijd voor heb. Maar wat het gaat opleveren vind ik het allerbelangrijkste, een toekomst voor de kinderen in Tanzania. 

Hierbij heb ik wel jullie hulp nodig en zoek ik sponsoren. Samen met jullie wil ik het leven van 10 kinderen veranderen en het liefst nog wel meer. Dit betekend dat ik 10000 euro wil inzamelen. 

Jullie kunnen mij sponsoren door een bijdrage te geven via deze site en/of zelf een kind van compassion te sponsoren, hierbij geef jijzelf een kind in Tanzania een toekomst. Hierbij wordt er maandelijks een bedrag van 33 euro gedoneerd en wordt er eenmalig 1000 euro bijgeschreven op mijn pagina.

Laten we samen met elkaar strijden tegen de ongerechtigheid op deze wereld en de kinderen in Tanzania een toekomst geven!

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Elisa ist Muskathlon .