Wiebe de Jong

Netherlands

Muskathlon Ruanda 2019 500 km

Wiebe  de Jong
Aktueller Spendenstand von Wiebe
€ 0
€ 11,709
€ 10,000

Verscheidene keren sprak ik mensen over de voorgaande editie van de muskathlon in Rwanda. Hun enthousiaste verhalen raakten me. Maar 10.000 euro sponsoring ophalen, wat een opgave…

Ik ervaar echter dat  ik mijn bewogenheid mag omzetten in daden. Omkijken naar de ander, iets geven van mijn tijd om te vechten tegen onrecht en armoede in deze wereld. Ik mag graag sporten, dus die twee komen mooi samen in de muskathlon.

In 2017 heb ik samen met Marieke (mijn vrouw) in de Filipijnen mogen zien dat het werk van Compassion werkt. Het leven van kinderen verandert. Met mijn deelname aan de muskathlon hoop ik kinderen in Rwanda te kunnen helpen, zodat ze naar school kunnen gaan, medische zorg krijgen, liefde en hoop ervaren en geloof krijgen in hun toekomst. Ja, daar wil ik me dit jaar voor gaan inzetten.

Samen met Marieke ga ik in 2019 deelnemen aan de muskathlon in Rwanda. Daarmee is ons gezamenlijke doel om 20 kinderen te helpen of 20.000 euro op te halen. Daar hebben we jouw steun bij nodig, wil jij overwegen een kind in Rwanda te steunen?

Ich werde Radfahren für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!