Marco Maat

Netherlands

Muskathlon Indonesien 2020 21 km

Marco Maat
Aktueller Spendenstand von Marco
€ 0
€ 3,084
€ 10,000

In 2017 zag ik dat er in 2018 een Muskathlon in Indonesië zou zijn. Daar mijn moeder in Jakarta is geboren en wij als gezin op Java via Compassion een kind mogen sponsoren, sprak deze Muskathlon mij erg aan en wou ik ook graag meedoen.

In augustus 2017 woog ik echter 140 kg, had ik een te hoge bloeddruk, een te hoog cholesterol en een slechte conditie. Hardlopen was geen optie. Ik heb me toen ingezet om af te vallen om mijn gezondheid te verbeteren. Sinds oktober 2017 ben ik rond de vijf keer per week in de sportschool te vinden. Nu op het tijdstip van inschrijven, 19 januari 2019, weeg ik rond de 98 kg en is het mogelijk om me op een Muskathlon te richten.

Marit, een lid van onze gemeente, heeft in 2018 met de Muskathlon op Sumba in Indonesië meegedaan. Zij heeft me meegenomen naar de reünie hiervan. Daar hoorde ik dat er voor de derde keer een Muskathlon op deze plek gehouden zou worden. Ik was geraakt door het verhaal over de omstandigheden op Sumba, en nu wil ik graag meewerken om de droom, om 1000 kinderen gesponsord te krijgen, te verwezelijken. Ik heb hierbij symbolisch het stokje van Marit overgenomen.

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Marco ist Muskathlon .

Stories My blog posts

Trots 5K Badge

Nu kan ik eindelijk een blog schrijven dat ik goed op weg ben om die 21 km te gaan lopen. Eerst was er natuurlijk de stap om buiten te gaan hardlopen. In de sportschool is het iets te gemakkelijk. …

Lese ganze Geschichte