Jetske Arntzen

Netherlands

Muskathlon Indonesien 2020 21 km

Jetske Arntzen
Aktueller Spendenstand von Jetske
€ 0
€ 2,299
€ 10,000

Al langere tijd denk ik er over na om mee te doen aan een Muskathlon. Dit begon tijdens mijn studententijd.
Ik koos er toen voor om later mee te doen aan een Muskathlon. Ik wilde de Muskatlon doen wanneer mijn netwerk groter zou zijn, wanneer ik genoeg tijd had en wanneer ik een serieuze baan zou hebben.

Nu is de tijd van "later" aangebroken. Ik ben nu twee jaar aan het werk als sociaal werker. Ik heb genoeg vrije tijd en mijn netwerk is ook groter geworden. Nu dacht ik dus, wat houd mij nog tegen?

Een collega/oud deelnemer van de Muskathlon heeft mij meegenomen naar een informatieavond. Dit laatste zetje had ik even nodig. Ik proefde de sfeer van de deelnemers. Het verlangen om mij in te zetten groeide en ik wist dat ik mij ging inschrijven na die avond.

Naast het praktische verhaal hierboven wil ik de Muskathlon doen omdat ik mij wil inzetten voor gerechtigheid. Ik wil kinderen bevrijden van armoede. Het is zo bizar dat wij hier in Nederland niet de armoede kennen die zij kennen. Zij strijden iedere dag, ouders hebben het geld niet om hun kinderen naar school te laten gaan. Ouders moeten zelfs hun kinderen verlaten om ergens anders te gaan werken. Of, door de schulden die ze hebben, moeten ze hun kind zelfs verkopen als seks slaaf. Ik kan mij zelf niet inbeelden of inleven hoe dat zou zijn. De kinderen komen in een situatie terecht waar ze niet om gevraagd hebben, en waar ze zonder hulp ook nauwelijks zelf uit kunnen komen. Daarom wil ik mee gaan strijden. Voor even, om te voelen hoe het strijden voor hun elke dag voelt. Ik wil een marathon lopen en geld inzamelen voor deze kinderen. En zo hen een kans bieden op een betere toekomst. Een toekomst waar hoop is, een toekomst waar in ze de liefde van God mogen leren kennen.

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Jetske ist Muskathlon .