Thica Hoff

Netherlands

Muskathlon Indonesien 2020 42 km

Thica Hoff
Aktueller Spendenstand von Thica
€ 0
€ 3,660
€ 10,000

Sumba, een tropisch eiland in het prachtige Indonesië. Met de zon, de zee en het strand lijkt het plaatje perfect. Maar ondertussen…
 
Een groot deel van de bevolking leeft in extreme armoede. Talloze kinderen die te maken hebben met uitbuiting, misbruik en geweld. Ouders die noodgedwongen hun eigen kind verkopen voor een bedrag waar wij boodschappen van doen. Sumba is hofleverancier binnen Indonesië van kinderen die te werk worden gesteld in huishoudens, fabrieken en de seksindustrie.
 
Daarom doe ik in juni 2020 mee aan de Muskathlon op Sumba. Dit is een ultieme uitdaging op een extreme locatie, om maximale fondsen te werven en om het onrecht te bestrijden. Ik ga daar een marathon lopen. Het doel is om €10.000 op te halen voor Compassion.
 
Wil jij deze kinderen helpen? Dit kan door een bedrag te doneren via mijn persoonlijke pagina of een kind te sponsoren. Dit kind wordt dan opgenomen in een Compassion project, waar zij onderwijs, medische hulp en geestelijke vorming ontvangen. Tegelijkertijd steun je hiermee mijn Muskathlon met €1000!

Ich gehe zu Fuß für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Thica ist Muskathlon .