Jan van Dijk

Netherlands

Muskathlon Ruanda 2019 500 km

Jan  van Dijk
Aktueller Spendenstand von Jan
€ 0
€ 9,808
€ 10,000

Ik ben Jan van Dijk die het voorrecht heeft gehad van een stabiele jeugd. Mede daardoor heb ik mij mogen ontwikkelen in wie ik nu mag zijn. Tijdens de periode van jong volwassen zijn heb ik voor het volgen van Jezus mogen kiezen. 'Allen die door de Geest van God worden geleid, zijn kinderen van God'. Dat is een groot voorrecht.

'Weef jezelf met mensen in nood' spreekt mij erg aan. Door veel van Jezus te mogen ontvangen mag ik daarin ook veel doorgeven aan anderen. Diep geraakt worden door wat je ziet of ervaart geeft mij de motivatie en bereidheid om actie voor anderen te ondernemen. Dankzij mijn gezondheid mag en kan ik daarin een rol spelen voor kinderen die vanwege hun situatie en omgeving ondersteuning nodig hebben. Vanuit dat voorrecht wil ik ook hiermee graag iets betekenen voor langjarige verbinding en betrokkenheid, bijdrage en ontmoeting met kids in Rwanda.

Samen met Jors ga ik daarvoor in september 2019 op de racefiets deelnemen aan de muskathlon. Het is mijn doel om 10 kinderen te helpen en/of 10.000 euro op te halen. De voorkeur is een kind te ondersteunen. Dat vraagt van jou of je team een bijdrage van 33,-- Euro per maand. Eenmalige financiele gift is ook geweldig. Wil jij overwegen een kind in Rwanda per maand te steunen of eenmalige gift te geven? Bedankt !

Ich werde Radfahren für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!