Marieke Wolfsen

Netherlands

Muskathlon Indonesien 2020 21 km

Marieke Wolfsen
Aktueller Spendenstand von Marieke
€ 0
€ 11,327
€ 10,000

In mei 2019 ben ik mee geweest met Arise naar Picos de Europa – een gebergte in het noorden van Spanje. Wat was het een gaaf Karakter weekend: zo adembenemend mooi daar!! Mijn ‘berg’ kwam ik tegen in de bus terug naar het vliegveld. Daar werd vroeg in de ochtend gesproken over het doen van een Muskathlon. Ik kreeg in eerste instantie kippevel van de getuigenis, later een warmte sensatie en m’n hart ging me toch te keer.

En daarbij maak ik de laatste jaren ‘de grap’ dat ik een halve marathon voor m’n 40e zou willen doen;) Maar nooit gedacht dat dat vorm zou krijgen in het doen van een Muskathlon!! En ja het is echt waar: ik heb me opgegeven voor de Muskathlon in Indonesië! Deze ga ik lopen voor Compassion.

Het is een organisatie waar ik al jaren bekend mee ben via ons eigen sponsor kindje. Voor meer info check hun website. Onlangs heb ik studies gehoord van Tiemen Westerduin. Het raakt me als ik hoor hoeveel leed er is. En dat bij zo’n kwetsbare groep: vrouwen en kinderen. Daarom wil ik strijden voor hen die leven in extreme armoede!! Ik hoop dat ik met u/jouw steun de 10.000 euro mag bereiken omdat zij het zó hard nodig hebben.

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Marieke ist Muskathlon .