Gert-Jan van Dommelen

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2019 21 km

Gert-Jan van Dommelen
Aktueller Spendenstand von Gert-Jan
€ 0
€ 16,873
€ 10,000

Wat vind ik het supergaaf om mensen in mijn omgeving te kunnen vertellen dat zij het verhaal van een kind in armoede kunnen veranderen. Dat wij met onze mogelijkheden én met onze onmogelijkheden door God worden uitgedaagd om verschil te maken in het leven van de ander.

In 2012 liep ik de Muskathlon in Rwanda. Wat een trip! Confronterend, verdiepend en zo bemoedigend. In 2014 liep ik opnieuw een Muskathlon samen met zoon Daniël in Uganda. Mooi dat we daar eveneens onze LDP-student konden ontmoeten. In 2016 kon ik opnieuw meedoen in Ecuador. Levensveranderend in vele opzichten!

Het is een voorrecht om nu opnieuw ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk - samen met mijn vrouw en onze kinderen - in beweging te kunnen komen voor de kansarmen in Tanzania. God haat onrecht. Armoede is onrecht! Het hart van Jezus gaat uit naar de armen en daarom wil ik samne met ons gezin strijden tegen armoede.

Van harte wil ik het prachtige werk van Compassion steunen en kids bevrijden van armoede in Jezus' Naam. Mijn persoonlijk doel is om tenminste 10.000,- aan fondsen werven. Als familie gaan we voor tenminste 60.000,-! Een prachtige uitdaging!

Helpt u/jij mee?

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Gert-Jan ist Muskathlon .