Rozemarijn Burger

Netherlands

Muskathlon Vereinigte Republik Tansania 2020 21 km

Rozemarijn Burger
Aktueller Spendenstand von Rozemarijn
€ 0
€ 3,101
€ 10,000

Hoi! Welkom op mijn pagina!

 

Al toen ik heel erg klein was, sprak ik over zendingswerk. Jaren heb ik met de gedachte geleefd ooit een aantal jaar weg te gaan en arme kinderen te gaan helpen. Toen ik hier in Nederland mijn vriend ontmoette, veranderden mijn plannen. Hoewel ik nog steeds heel graag de zending in wilde, besloot ik er voorlopig even niet meer aan te denken. 

 

Maar.. mijn plannen, blijken altijd weer anders te zijn dan Gods plannen. Op een of andere manier heeft Hij mij naar Overijssel weten te halen, waar ik hoorde over de muskathlon. Ik voelde het direct - dit was wat God voor mij in petto had. Het was aan mij om Hem te vertrouwen en Zijn plan te volgen. 

 

En nu sta ik hier, op dit punt. Over bepaalde tijd vertrek ik naar Tanzania, Afrika. Een intensieve week zal volgen, waarin ik ongetwijfeld ongelofelijke dingen zal gaan beleven. Het komende jaar zal ik gaan besteden aan keihard trainen, sponsoren en overige voorbereidingen treffen. De dingen die gaan gebeuren in het kader van deze reis zal ik gaan delen via mijn blog. Hoewel ik zeker weet dat er momenten gaan komen dat ik niet meer durf, zal ik blijven vertrouwen op God. Hij zal mij, en de andere muskathleten, zeker helpen.

 

Ik zeg: CHEERS, op een prachtig jaar.. 

 

Je kunt mij ook volgen op www.likearose.nl. Jullie horen snel van mij! 

 

Rozemarijn

  

Ich werde laufen für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor einer der Kindern (€ 30, - im Monat)
Dies gilt für € . 1.000 , - für Rozemarijn ist Muskathlon .