Johan Kok

Netherlands

Muskathlon Ruanda 2019 500 km

Johan Kok
Aktueller Spendenstand von Johan
€ 0
€ 22,585
€ 10,000

Mijn naam is Johan Kok, 48 jaar, getrouwd met Bea en samen hebben we twee kinderen van 13 en 14 jaar.

In oktober 2018 namen we met 12 mannen uit ons mooie dorp Wilsum deel aan een karakterweekend van de 4e musketier in Nederland. We hadden supermooi weer. Onze fysieke uitdaging vonden we vooral in de wandeling met onze eigen bagage die door de crew was verzwaard met een flinke straatklinker. We hadden ruim de tijd om na te denken over onze eigen plek in de samenleving. In het dorp, in ons land, maar ook in de wereld.

Vanaf dat karakterweekend speelt de muskathlon door mijn gedachten. Ik ben geen loper en een marathon zal het voor mij zeker niet worden. Al snel viel daarom mijn oog op de muskathlon in Rwanda. Racefietsen, vooral op het vlakke Nederlandse land, is namelijk wel mijn ding. Meerdere dagen achter elkaar fietsen is een pittige opgave en Rwanda heeft veel heuvels. Voor die uitdaging zal ik nog flink te trainen.

De muskathlon gaat niet alleen om het fietsen en de fysieke uitdaging. Ik wil graag een keer uit mijn comfortzone stappen om zelf te zien hoe kinderen in Rwanda opgroeien. Ik hoop dat mijn muskathlon gaat meehelpen om voor veel kinderen in Rwanda het verschil te maken.

Om dit verschil mogelijk te maken heb ik ook jouw hulp en steun nodig. Wil je helpen door een sponsorbijdrage te doneren of misschien zelfs wel de vaste sponsor van een sponsorkindje te worden? Doneer dan of neem contact met mij op.

Johan

Ich werde Radfahren für Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!