Janneke Louws

Netherlands

Muskathlon Republic of Korea 2020 60 km

Janneke Louws
Janneke already raised
€ 0
€ 12,336
€ 10,000

In beweging komen voor de christenen in Noord Korea. Noord-Korea is het land waar christenen het zwaarst worden vervolgd om hun geloof. Ik wil een fysieke en financiele uitdaging aangaan om zo een stem te zijn voor de vervolgde kerk in Noord-Korea.  Wilt u dit doel van Opendoors steunen? Wat u doneert aan mijn Muskathlon gaat helemaal naar Open Doors Noord- Korea. Samen sterk voor de vervolgde kerk. (de reis- en verblijfkosten voor de Muskathlon in Zuid Korea betaal ik zelf). Als u een toezegging doet voor maandelijks 7 euro gaat mijn teller met 250 euro omhoog! U kunt deze maandelijkse donatie doen op https://www.opendoors.nl/ muskathlon/geven. Vermeld daarbij in het veld deelnemer: Janneke Louws.  U kunt  ook een eenmalige een donatie doen, u kunt hieronder klikken op de knop “doneer aan Janneke”.  Hartelijk Dank! 

I'm walking for OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!

Stories My blog posts

"Geheime Kerk" Met 100 vrouwen van wijk 2 en 7 Opbrengst voor Noord Korea 871.75 . Hartelijke Dank!

Read full story

Donateurs! Dank voor jullie steun en betrokkenheid. Om zo te strijden voor gerechtigheid!

Read full story

Dank voor de spontane giften, steun en meeleven! Om zo een stem te zijn voor onze vervolgde broers en zussen in Noord Korea.

Read full story

Dank aan Groente v/d Rhee voor het heerlijke fruit!

Read full story

Family Hair Farm kapper uit Dordrecht steunt Noord-Korea.

Read full story

Kaarten verkoop www.fotokaartencarine.nl info@fotokaartencarine.nl

Het hele jaar door een kaarten actie. "Fotokaarten Carine" - kaarten met perspectief - www.fotokaartencarine.nl info@fotokaartencarine.nl

Read full story

Klarina's bakkery

Taarten actie!  Maart - Augustus 2019 Heerlijke taarten werden er gebakken.  Granola en koeken.  Opbrengst: 363.50. Veel dank aan de bakker!

Read full story

"Antilope Outdoor"Alblasserdam 29 juni 2019 "Goede doelenwandeling "

Op zaterdag 29 juni met 82 deelnemers een wandelroute door de Alblasserwaard. Een stem te zijn voor de vervolgde kerk Noord Korea . Het was een prachtige dag. Opbrengst 3000,- Met dank aan Evert …

Read full story