Rens Geersing

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2020 42 km

Rens Geersing
Rens already raised
€ 0
€ 7,881
€ 10,000

Wat een voorrecht dat wij in Nederland zijn geboren en hier mogen opgroeien; de helft van de wereldbevolking groeit op in extreme armoede. De omstandigheden waarin zóvéél kinderen en gezinnen leven raken mij echt. Hartverscheurend om op het 4M event te horen dat kinderen worden verkocht, omdat hun ouders geen andere uitweg meer zien of dat kinderen hun beide ouders verliezen en worden misbruikt in ruil voor geld. Wie is er dan nog voor deze kinderen? Zij zijn het voornaamste slachtoffer van armoede.

Mijn verlangen is om met zoveel mogelijk mensen naar Tanzania te gaan om de mensen daar hoop te geven en om zoveel mogelijk kinderen te helpen aan een hoopvolle toekomst. Kinderen die in het Compassion project worden opgenomen kunnen zoveel mogelijk kind zijn. Ze krijgen voeding, kunnen naar school en andere activiteiten om plezier te hebben, zich te ontwikkelen en te ontdekken wat hun talenten zijn.

Ik ga de sportieve uitdaging aan door een marathon in Tanzania te lopen. Mijn doel is om minstens €10.000,- op te halen, waarmee tien kinderen gesponsord worden. Zullen wij ons samen inzetten voor deze kids? De kansarme gezinnen zullen jullie en mij dankbaar zijn.

I'm running for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Rens's Muskathlon.