Sanne Hartog

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2019 21 km

Sanne Hartog
Sanne already raised
US$ 0
US$ 7,754
US$ 11,158

Hi!

In oktober 2019 reis ik af naar Tanzania om mee te doen aan de Muskathlon. Dit houdt in dat ik daar een halve marathon ga lopen om me op deze manier samen met 150 andere mannen/vrouwen in te zetten voor kinderen in extreme armoede. Reden voor mij om dit te gaan doen, is omdat het me raakt dat er zoveel kinderen zijn die opgroeien in omstandigheden met weinig hoop op een goede toekomst. Met deze reis steun ik de stichting Compassion. Zij werken met succesvolle sponsorprojecten waarbij ze vele kinderen helpen door zorg te dragen voor hun gezondheid, goed onderwijs, persoonlijke aandacht én geloofsontwikkeling.

De Muskathlon is voor mij een enorme uitdaging op meerdere vlakken:
Op sportief vlak, omdat ik voor het hardlopen nog flink moet trainen..
Op persoonlijk vlak, omdat ik het best spannend vind om dit te gaan doen..
Op financieel vlak, omdat de reis zelf wat kost en ik als streefdoel heb om €10.000 aan sponsorgeld voor Compassion te gaan werven.. 

Met de financiële uitdaging zou jij mij kunnen helpen. Deze hulp kan bestaan uit het doneren van een geldbedrag of door het sponsoren van een kindje uit een Compassionproject voor €33,- per maand. Wanneer je dit laatste doet, staat dit gelijk aan een symbolisch bedrag van €1000 op de teller naar €10.000. Wil jij bijdragen aan het bereiken van het sponsorbedrag en daarmee kinderen uit armoede redden?

“Each one of us can make a difference, together we make change”

Bedankt!

Liefs, Sanne

I'm running for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Sanne's Muskathlon.