Gert Barneveld

Netherlands

Muskathlon Republic of Korea 2019 60 km

Gert Barneveld
Gert already raised
US$ 0
US$ 29,339
US$ 11,138

Waarom wij opnieuw mee doen met muskathlon 2019 ? Dat is een lang en ingewikkeld verhaal, wij kunnen veel argumenten bedenken om NIET mee te doen met de Muskathlon. Maar onderstaande lied verwoord toch wel mooi waarom wij WEL mee doe.

Maak ons hart onrustig, God, dat het ontevreden klopt als we mooie leugens horen en gemakkelijke woorden! Maak ons hart onrustig, God.

Stort in ons uw tranen uit. Mensen worden uitgebuit, Weggeschopt en opgesloten. Zegen hen als wij hen troosten. Stort in ons uw tranen uit.

Steek in ons uw woede aan om het onrecht te weerstaan! Geef ons moed om op te treden. Laat ons vechten voor de vrede. Steek in ons uw woede aan.

Laat ons dwaas en koppig zijn. Laat ons doorgaan tot het eind. Gaat het onze kracht te boven, laat ons dan in U geloven. Laat ons dwaas en koppig zijn.

Want het is uw koninkrijk tot in alle eeuwigheid.

 

Net als in 2016 gaan wij voor 20.000 euro sponsergeld op de teller van Gert. Helpt u ons mee? zonder u steun kunnen wij niet !

I'm walking for OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!

Stories My blog posts

De man in de arena

De teller gaat als een speer. Soms vraag je je af waar het geld vandaan komt. Elke maand is de rekening weer gevuld door verkoop van taarten broodjes enz. " Kost je het veel" wordt er vaak gevraagt…

Read full story

dankbaar

Onze teller is over 10.000. Nog 8000 te gaan. Dankbaar zijn we voor de giften die binnen kwamen. Grote en kleine bedragen werden gegeven en allemaal even waardevol  Een periodieke gift van een…

Read full story

Van start !

Facebook draait weer vol op, de taarten verkoop is altijd wel door gegaan naardat we in juni 2016 terug kwamen uit Jordanie van onze Muskathlon. Toen werd ons vaak gevraagt "waarom maken jullie nog…

Read full story