Berry van Santen

Netherlands

Muskathlon Republic of Korea 2020 120 km

Berry van Santen
Berry already raised
US$ 0
US$ 6,347
US$ 11,403

Mijn naam is Berry, ik ben getrouwd met Nelleke en papa van 2 prachtige kids. Wij wonen in Apeldoorn en ik kan enorm genieten van fietstochtjes door de bossen van de Veluwe.

 

In 2015 heb ik een Muskathlon in Uganda gefietst en het is blijven kriebelen om nog eens te fietsen voor gerechtigheid. Toen daarom mijn vader aan mij vroeg of ik mee wilde gaan naar Zuid-Korea om daar een Muskathlon te fietsen voor vervolgde christenen, heb ik er niet lang over na hoeven denken.

 

In Nederland is vrijheid heel gewoon, maar dat is niet overal ter wereld zo. In veel landen is er geen vrijheid van meningsuiting, geen vrijheid van religie. In Noord-Korea worden mensen vervolgd vanwege het geloof dat zij aanhangen. Maar liefst 1 op de 6 christenen zit daar gevangen om zijn geloof. De omstandigheden in gevangenschap zijn barbaars. Daarom ga ik naar Zuid-Korea om aan de grens met Noord-Korea vluchtelingen te ontmoeten, te bemoedigen en het werk van Open Doors te steunen.

 

In Zuid-Korea ga ik 120 kilometer mountainbiken en voorafgaand aan deze reis werf ik voor €10.000 aan fondsen. Wil je mij sponsoren? Word donateur van Open Doors voor €21 per maand. Dit verhoogt mijn teller met €750,-. Een maandelijks bedrag van €14 of €7 is ook mogelijk. Bezoek www.opendoors.nl/muskathlon/geven en vermeld dan mijn naam in het veld ‘deelnemer’

 

Eenmalig doneren kan op deze pagina via de rode button ‘Doneer aan Berry’.

I'm cycling for OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!