Paul Schermers

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2019 120 km

Paul Schermers
Paul already raised
kr 0
kr 43,975
kr 98,726

Ik geloof dat iedereen op aarde een taak heeft gekregen van God. Zo probeer ik goed te doen zoals Jezus heeft opgedragen en de taken op me te nemen die me gegeven worden door Hem. Zo zet ik me in voor het jeugdwerk in ons dorp omdat die taak van, op dit moment Jeugdouderling, mij gegeven is. Niet alleen jeugd uit ons dorp heeft de aandacht nodig, ook daarbuiten.

Ook deze taak, om mij voor kansarme jongeren in te zetten in Tanzania, zie ik als een taak die mij door God gegeven is. Hij wijst mij de weg in deze keuzes en ik vertrouw op Hem dat hij me daarbij helpt.

Het verlangen om mee te doen aan de Muskathlon is gegroeid naar mate mijn broer en vrouw mij hierover vertelden en inspireerde om deze jongeren te helpen. Hoewel ik er misschien maar een paar kan helpen ben ik ervan overtuigd dat ook deze kinderen een betere toekomst verdienen. Een waar ze zichzelf kunnen voorzien door nu naar school te kunnen, medische zorg krijgen en ook mogen weten dat ze niet alleen zijn, dat God er voor hun is! Delen in de liefde van Jezus.

En ja, het is een uitdaging om deze afstand te fietsen en dit gigantische bedrag bij elkaar te krijgen. We mogen op Hem vertrouwen dat hij mij/ons daarin steunt. Wilt u/jij ons helpen om deze kinderen in Tanzania een hoopvolle toekomst te geven?

I'm cycling for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Paul's Muskathlon.