Fred Fjell

Norway

Muskathlon Iraq 2020 42 km

Fred Fjell
Fred already raised
US$ 0
US$ 777
US$ 11,327

Å bli født i Norge er som å vinne i Lotto, men det er ikke en selvfølge for alle å vokse opp i ett land med rikdom, fred og frihet. Jeg ønsker å hjelpe de som er mindre heldige enn meg selv.

Jeg har derfor bestemt meg for å delta i Muskathlon 2020, en salig blanding av innsamling og utholdenhetsidrett. Her skal jeg løpe Marathon (42K for første gang) for å vise solidaritet og støtte til de mange mennesker som er i ferd med å gjenoppbygge livene sine etter krig og terror de siste årene. I tillegg skal jeg samle inn en anselig sum som via lokale kirkesamfunn i nord-Irak går til blant annet traumebehandling, mikrolån, utdanning og gjenoppbygging. Jeg får selv snakke og be, le og henge sammen med noen av de mange menneskene som både gir av sin tid eller er avhengige av hjelp til å gjenoppbygge livene sine. Slik får jeg med egne øyne se at det nytter å gi!

Vil du være med å bety en forskjell for flyktninger eller de gjenlevende?  For 300kr i måneden kan du være med å sponse en familie med mat, klær og medisiner og ikke minst være med å bidra til at noen kan å få jobb og livsgrunnlag tilbake.

I'm running for OpenDoors Starting a wave of justice

OpenDoors Support the persecuted church!