Marleen van Dommelen

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2019 21 km

Marleen van Dommelen
Marleen already raised
US$ 0
US$ 12,660
US$ 11,092

Als meisje van 10 droomde ik ervan om arme kinderen te helpen. Een bakkerij beginnen in een arm land en alle arme kinderen brood geven...

Volgend jaar hopen Gert-Jan en ik 25 jaar getrouwd te zijn. Ter gelegenheid daarvan gaan we met ons hele gezin een muskathlon doen. Allemaal 10.000 euro aan sponsorgeld ophalen. Wat een uitdaging!

Zelf ben ik 3x met Compassion op reis geweest en heb met eigen ogen gezien dat sposoring van een kind zo'n groot verschil maakt. Zowel in het leven van het kind als van het gezin. Ze leven in extreme armoede, wat uitzichtloosheid geeft. Door sponsoring krijgt het kind een hoopvolle toekomst. De spiraal van armoede wordt doorbroken, doordat het kind opgenomen wordt in een project van Compassion, waar ze onderwijs en hulp krijgen op alle terreinen. Ze horen over de liefde van de Heere Jezus voor hen. Hoe mooi is dat!

Dit stimuleert mij enorm om zoveel mogelijk kinderen in extreme armoede te helpen aan een sponsor, zodat ook zij uit extreme armoede worden gered. En ze een hoopvolle toekomst krijgen.

Help je mee om een kind uit armoede te redden? Het kost je iets meer dan een euro per dag.

-Mail marlenevlot@icloud.com, bel 0620408101of app mij, dan kan ik je erbij helpen.( als je een kind sponsort dan komt er 1000 euro bij op m'n teller.)

- Je kunt ook op de link klikken dan zie je welk kind nog een sponsor zoekt.

- Je kunt ook een bedrag overmaken. Alles helpt, we doen het samen!

I'm running for Compassion Starting a wave of justice

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for Marleen's Muskathlon.