judith van 't Slot

Netherlands

Muskathlon United Republic of Tanzania 2019 21 km

judith van 't Slot
judith already raised
US$ 0
US$ 17,552
US$ 11,031

"In Training"

Oefenen, trainen, volhouden. Kijken wat werkt en kritisch zijn als iets niet werkt. Dat is het idee als je verder wilt komen.  Zeg ik regelmatig tegen mijn patienten :)

Nu zijn Jacob en ik aan het trainen voor het stuk hardlopen dat we gaan doen in Tanzania, maar we merken dat we ook getraind worden in andere dingen. Ik heb bijvoorbeeld best moeite met uitleggen wat mijn motivatie is om een muskathlon te lopen. Het kost ons zelf veel geld én je moet nog 10.000 euro extra meenemen! Of in ons geval 40.000 want we gaan met Annelie en Arjan! Woorden geven aan iets is lastig. Daar oefen ik mee en daar ga ik deze blog ook voor gebruiken, hou je hart maar vast :)

Verder lees ik veel over de impact van de extreme armoede waarin kinderen op kunnen groeien en ik leer/train vertrouwen.

Twee weken geleden (toen was ik aan het oefenen met schrijven ) schreef ik:   

     "5 km interval! Nieuw voor mijn lijf en hoofd. Ik kreeg met de vijf kilometer al bijna een jaar lang een hoge hartslag, meestal steek in mijn zij en altijd een pijnlijke linkerarm door de spier die is omgezet en graaag mee wil werken als ik hardloop. Maar je leest t goed: kreeg! We (Jacob en ik) hebben al lopend gebeden voor de steek die ik zooo zat was en die heb ik nog niet weer gehad!! Het gaat goed komen, daar vertrouw ik op! " 

Ik zal terwijl wij op weg zijn, aan het trainen zijn, akties aan het voeren zijn om sponsors voor kinderen te zoeken en geld in te zamelen jullie op de hoogte houden en proberen iets van mijn hart voor de kinderen in armoede te laten zien. Je kunt al een filmpje bekijken dat mij erg geraakt heeft via onderstaande link.

https://vimeo.com/55308327

Blessings, Judith 

Compassion Speak up for children in poverty!

Sponsor one of the children below (GBP 25,- a month).
This counts for GBP 1000,- for judith's Muskathlon.

Stories My blog posts

12 October

Boven verwachting

Hoi allemaal! Hier een update en zoals de titel al zegt, gaat het met mij boven verwachting goed. Het trainen zie ik (zelfs) naar uit! Wie had dat gedacht. God werkt door genezing en motivatie in m…

Read full story

Water halen

Hoi allemaal, vandaag een blog over water, vergeet het filmpje niet te kijken! -donderdag- Vandaag een vrije dag. Tijd om te ontspannen, een vriendin op te zoeken en een beetje aanrommelen in hui…

Read full story

"In Training"

Oefenen, trainen, volhouden. Kijken wat werkt en kritisch zijn als iets niet werkt. Dat is het idee als je verder wilt komen.  Zeg ik regelmatig tegen mijn patienten :) Nu zijn Jacob en ik aa…

Read full story